Naar inhoud

Onze locaties

Nieuwsgierig naar onze locaties? Naar de zorg die we bieden en de faciliteiten waarover we beschikken? Dat begrijpen wij best: je hebt misschien al gezien dat je bij ons voor de knapste mannen werkt, en nu wil je graag weten wáár je dat dan gaat doen.

Hieronder vind je ze allemaal, onze toplocaties, waar wij met veel plezier, aandacht en overtuiging verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, palliatieve zorg of revalidatiezorg bieden aan onze fantastische cliënten.

Verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia in Terborg

In Antonia, onze locatie in Terborg, bied je niet alleen zorg op maat, maar help je ook mee met het creëren van het ‘thuis-gevoel’: een veilige, gezellige en gemoedelijke sfeer, waarin onze cliënten zich gezien en gewaardeerd voelen. Dit doe je voor cliënten die we verplegen en voor de ongeneeslijk zieke mensen die bij ons komen voor palliatieve zorg. Voor hen doe je je uiterste best om de laatste fase van hun leven zo waardevol en aangenaam mogelijk te maken. Maar ook voor cliënten die komen voor dagbehandeling of voor revalidatie sta jij klaar.

Lees verder

Woonzorgcentrum en verpleeghuis De Bettekamp in Varsseveld

Als je werkt in De Bettekamp, dan werk je in een sfeervol en levendig woonzorgcentrum, dicht bij het centrum van Varsseveld. Hier bied jij je cliënten dag en nacht zorg op maat. Je verpleegt, verzorgt en behandelt. De Bettekamp is een woonzorgcentrum en verpleeghuis, waar ook dagbesteding aangeboden wordt. Naast de fysieke zorg, heb jij ook oog voor de sociale en emotionele behoeftes van de cliënten van De Bettekamp. Mede door jouw inzet is de sfeer gemoedelijk en persoonlijk en voelen de bewoners zich er thuis.

Lees verder

Psychogeriatrisch verpleeghuis Den Es in Varsseveld

Voor de bewoners van Den Es ben jij van onschatbare waarde. In ons verpleeghuis delen ze samen een huis en jij zorgt ervoor dat ze 24/7 de beste zorg krijgen. Dat is een uitdaging, want onze cliënten in Den Es hebben bijvoorbeeld psychogeriatrische problemen en veel behoefte aan zorg en begeleiding. Daarom hebben we de juiste expertise in huis als het gaat om mensen met de ziekte van Korsakov, met een verstandelijke beperking en dementie, en voor jong dementerenden. Jij kijkt wat ze nog kunnen en leuk vinden. Zo zorg je er samen met je collega’s voor dat het dagelijks leven zoals je cliënt dat altijd gewend was, centraal staat.

Lees verder

Woonzorgcentrum en verpleeghuis Debbeshoek in Ulft

Hou je van een ongedwongen sfeer en enthousiaste collega’s? Dan is Debbeshoek de place to be voor jou! Hier bied je onze cliënten precies de zorg die ze nodig hebben. Dat kan verpleeghuiszorg zijn, of verzorgingshuiszorg, maar ook dagbehandeling of thuiszorg. En verder doe je er samen met je collega’s alles aan om een veilig en gezellig thuis te creëren voor je cliënten.

Lees verder

Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in 's-Heerenberg

Werken in het historische stadje ’s-Heerenberg, pal naast kasteel Huis Bergh, wie wil dat niet? Hier ligt ons gezellige woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis, waar jij zorg op maat biedt voor alle cliënten. Midden in het mooie dorpscentrum, op loopafstand van de winkels bieden we verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg en thuiszorg. Voor dementerende ouderen hebben we ook kleinschalig wonen. Samen met je collega’s haal jij alles uit de kast om een thuis te creëren voor onze cliënten.

Lees verder

Wooncomplex Hof van Varwijk in Zeddam

Hou je van een bosrijke omgeving? Dan is werken in Hof van Varwijk een mooie locatie voor jou. Het ligt op een steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Zeddam en de Montferlandse bossen. Hier vinden mensen met een chronisch somatische of een psychogeriatrische aandoening hun thuis. Samen met hun partner én met een complexe zorgvraag. Jij biedt hen zorg op maat en geeft warmte en aandacht, zodat zij niet alleen de beste zorg krijgen, maar zich ook gezien en gewaardeerd voelen.

Lees verder

Woonzorgcentrum en Verpleeghuis de Oevelgunne in Gendringen

Een open, gemoedelijke sfeer, toegewijde collega’s en gastvrijheid. Dat zijn de kenmerken van de huiselijke omgeving in het kleine Maria Magdalena Postel, en jij zet je er met hart en ziel voor in om dit zo te houden. Je biedt dag en nacht de juiste zorg – verzorgingshuiszorg, dagbesteding of thuiszorg.

Lees verder

Woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburgh in Silvolde

Midden in een prachtige, parkachtige omgeving in Silvolde staan de drie gebouwen in het woonzorgpark waaronder De Schuylenburgh. Als jij daar werkt, dan bied jij aan alle tijdelijke en permanente bewoners van De Schuylenburgh de zorg die zij nodig hebben. Dat kan verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, overbruggingszorg of thuiszorg zijn. En die zorg, dat is niet alleen fysieke, medische zorg, maar dat betekent ook dat je jouw cliënten écht ziet.

Lees verder

Azora Advies- en behandelcentrum in Terborg

Iedere persoon en iedere situatie is anders en daarom kijken wij bij Azora samen met onze cliënten naar wat zij nodig hebben. Om jou daarbij te ondersteunen, hebben wij in ons Advies- en behandelcentrum in Terborg een team samengesteld van medische, paramedische en niet-medische behandelaars. Zij ondersteunen en adviseren jou in je werk, ongeacht op welke locatie je werkt.

Lees verder

De Meulenbeek in Ulft

Meer info volgt

Lees verder

Regionaal Centrum Tijdelijk Verblijf De Slingebeek

Meer informatie volgt.

Lees verder

In welk huis voel jij je het meeste thuis?

Heb je al een paar omschrijvingen van onze locaties gelezen? Waar zou jij je het meeste thuis voelen? Of weet je al precies in welk huis jij gaat werken? Welke locatie het ook wordt, voor onze cliënten is het hun thuis. En wij vinden het belangrijk dat dit ook zo voelt. En we hopen dat het voor jou je tweede thuis wordt!


Cookie-instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt.

Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie.

Accepteren Weigeren