Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Azora Advies- en behandelcentrum in Terborg

De juiste zorg op de juiste plek

Iedere persoon en iedere situatie is anders en daarom kijken wij bij Azora samen met onze cliënten naar wat zij nodig hebben. Om jou daarbij te ondersteunen, hebben wij in ons Advies- en behandelcentrum in Terborg een team samengesteld van medische, paramedische en niet-medische behandelaars. Zij ondersteunen en adviseren jou in je werk, ongeacht op welke locatie je werkt.

Alles in huis voor de juiste zorg

Lukt het schillen van een appel niet meer? Of heeft je cliënt moeite met strijken, omdat hij of zij niet meer zo lang kan staan? Onze ergotherapeut heeft vaak wel een oplossing. Maar het kan ook zijn dat het niet meer lukt, omdat het lichaam van je cliënt niet meer in zo’n goede conditie is. Dan kan de fysiotherapeut ook uitkomst bieden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de zorg die wij in ons Advies- en behandelcentrum bieden. Al onze zorg organiseren wij zoveel mogelijk op jouw locatie. Daarnaast beschikken we op de locatie in Terborg over een oefenruimte voor fysiotherapie en over een verwarmd hydrobad.

Ons uitgebreide team van behandelaars bestaat uit:

 • Fysiotherapeuten
  Voor iedereen die door een blessure, handicap of ziekte minder goed functioneert. We helpen je cliënt om zo goed mogelijk te bewegen en om zijn of haar conditie te onderhouden of te verbeteren.
 • Ergotherapeuten
  Voor iedereen die zijn gewone dagelijkse handelingen niet meer naar wens kan uitvoeren. We geven je cliënt bijvoorbeeld oefeningen voor zijn of haar houding of voor bepaalde bewegingen, en we geven advies op het gebied van hulpmiddelen en aanpassingen in de dagelijkse handelingen.
 • Logopedisten
  Wij bieden je cliënt hulp bij problemen op het gebied van stem, spraak, taal of gehoor en bij slikproblemen.
 • Diëtisten
  Wij geven je cliënt voedingsadviezen bij ziekte, handicap, verandering van leefstijl of ouder worden.
 • Specialisten ouderengeneeskunde
  Wij hebben kennis en expertise op het gebied van behandeling, begeleiding en verzorging van kwetsbare ouderen, om je cliënt de juiste zorg te kunnen bieden in onze woonzorgcentra.
 • Psychologen
  Wij ondersteunen je cliënt bij psychische en cognitieve problemen en bij verlies of depressie.
 • Geestelijk verzorgers
  Wij zoeken met je cliënt naar houvast en zingeving.
 • Cliëntadviseurs
  Wij helpen je (toekomstige) cliënt met vragen op het gebied van indicaties, huisvesting en financiën.

Meer informatie over het Advies- en behandelcentrum van Azora vind je onder: www.azora-abc.nl