Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Meulenbeek in Ulft (Woonzorgcentrum en verpleeghuis)

Werken in hartje Ulft, waar jij zorg op maat biedt

Midden in Ulft, tegen het winkelcentrum aangelegen, staat De Meulenbeek. Het begon als een tijdelijke oplossing maar is inmiddels uitgegroeid tot een vast begrip in dit Achterhoekse dorp. Hier ga jij je talenten inzetten om alle bewoners te voorzien van de zorg die zij nodig hebben. Samen met je collega’s zet jij je in voor een warm huis waar de bewoners zich fijn voelen. Dit doe je niet alleen door zorg te verlenen, maar ook door oog te hebben voor de interesses van de bewoners en hiermee leefplezier te creëren. Kortom, in de Meulenbeek zet jij je in voor cliënten die:

  • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg nodig hebben
    Denk aan psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer).
  • Somatische verpleeghuiszorg nodig hebben
    Denk aan chronische lichamelijke aandoeningen (chronische somatiek).
  • Verzorgingshuiszorg nodig hebben
    Voor cliënten die verzorgd wonen nodig hebben.

Een mooie locatie in het centrum, die mede door jouw inzet een veilige en fijne plek is.

We hebben plaats voor 72 bewoners op De Meulenbeek. Jij biedt hen alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar kunnen wensen. Het maakt daarbij niet uit of ze tijdelijk of permanent bij ons verblijven, jij gaat ervoor om alle cliënten een veilig en gezellig ‘thuis-gevoel’ te geven. Het is hoe dan ook belangrijk dat zij de juiste zorg krijgen en zich thuis voelen. Dat het veilig, knus en gezellig is. Zeker voor de dementerende ouderen is dat van groot belang.

Verder hebben we in De Meulenbeek ook veel aandacht besteed aan het realiseren van ontspanningsmogelijkheden. Op de begane grond bijvoorbeeld, is ons restaurant ‘Pleinzicht’. Hier kun je met je collega’s heerlijk een hapje eten, eventueel samen met cliënten en buurtbewoners. Voor een momentje van rust en ontspanning kunnen onze cliënten terecht op de mooie zitplekken in de gangen of in onze prachtige tuin. Maar ook even gauw nog wat boodschappen doen als er onverwachts bezoek komt: dat kun jij voor ze of zij zelf in de winkel in De Meulenbeek doen.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In De Meulenbeek werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.