Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hof van Varwijk in Zeddam (Wooncomplex)

Werken in de Montferlandse bossen, waar jij zorg op maat biedt

Hou je van een bosrijke omgeving? Dan is werken in Hof van Varwijk een mooie locatie voor jou. Het ligt op een steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Zeddam en de Montferlandse bossen. Hier vinden mensen met een chronisch somatische of een psychogeriatrische aandoening hun thuis. Samen met hun partner én met een complexe zorgvraag. Jij biedt hen zorg op maat en geeft warmte en aandacht, zodat zij niet alleen de beste zorg krijgen, maar zich ook gezien en gewaardeerd voelen.

Je werkt in Hof van Varwijk met cliënten die somatische en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben. Denk hierbij aan chronische lichamelijke aandoeningen (chronische somatiek) of psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer).

Jij gaat ervoor dat onze cliënten de beste zorg, aandacht en ondersteuning krijgen

Onze cliënten wonen in een eigen appartement. In totaal hebben we er 29, verspreid over 3 woonlagen. Hier wonen onze cliënten, al of niet met hun partners. Jij zorgt er voor dat ze alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht krijgen die zij zich maar wensen kunnen.

Om wonen in Hof van Varwijk nog aantrekkelijker te maken, hebben we op de begane grond een ontmoetingsruimte, waar medebewoners elkaar ontmoeten en waar jij en je collega’s met veel liefde de heerlijkste maaltijden op tafel toveren. En heeft een cliënt behoefte om te wandelen? Dan ga je zo met hem of haar de tuin in of naar het bos, of je loopt even naar de ontmoetingsruimte voor een praatje.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In Hof van Varwijk werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding, medewerkers maatschappelijke zorg en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger,of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.