Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Antonia in Terborg (Verpleeg- en revalidatiecentrum)

Werken in het grootste gebouw van Terborg, waar je zorg op maat biedt

In Antonia, onze locatie in Terborg, bied je niet alleen zorg op maat, maar help je ook mee met het creëren van het ‘thuis-gevoel’: een veilige, gezellige en gemoedelijke sfeer, waarin onze cliënten zich gezien en gewaardeerd voelen. Dit doe je dag en nacht, voor cliënten die we verplegen en voor de ongeneeslijk zieke mensen die bij ons komen voor palliatieve zorg. Voor hen doe je je uiterste best om de laatste fase van hun leven zo waardevol en aangenaam mogelijk te maken. Maar ook voor cliënten die komen voor dagbehandeling of voor revalidatie sta jij klaar. Kortom, in Antonia zet jij je in voor cliënten die:

 • Somatische en/ of psychogeriatrische zorg nodig hebben.
  Denk aan chronische lichamelijke aandoeningen (chronische somatiek), niet aangeboren hersenletsel, psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer) of gerontopsychiatrische problematiek.
 • Revalideren.
  Dit gaat om cliënten die (bijvoorbeeld) herstellen van de gevolgen van een operatie, of een beroerte en om cliënten met lichamelijke ziekten, zoals COPD, CVA, de ziekte van Parkinson en hartfalen.
 • Tussenopvang nodig hebben.
  We hebben een transferafdeling voor revalidanten die, om wat voor reden dan ook, nog niet naar huis kunnen en daarom tijdelijk verpleeghuiszorg nodig hebben.
 • Palliatieve zorg nodig hebben.
  Dit is specifiek voor cliënten die niet lang meer te leven hebben en die thuis niet de zorg kunnen krijgen die in deze laatste levensfase nodig is. In onze palliatieve unit zorg je ook voor intensieve begeleiding van familie en naasten.

Een grote locatie, die door jouw inzet toch huiselijk en gezellig is

Jij biedt onze 170 cliënten alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar wensen kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ze tijdelijk of permanent in Antonia verblijven, het is hoe dan ook belangrijk dat zij zich thuis voelen. Dat het veilig, knus en gezellig is. Ook voor de cliënten die alleen voor dagbehandeling of revalidatie komen.

Daarom hebben we in Antonia ook veel aandacht besteed aan het realiseren van ontspanningsmogelijkheden. Op de begane grond bijvoorbeeld, is ons – vrij toegankelijke – Grand Café. Hier kun je met je collega’s heerlijk een hapje eten, eventueel samen met cliënten en buurtbewoners. Ook is er een islamitische gebedsruimte en een stiltecentrum. Bewegen en ontspannen kan een ieder in de prachtige beleef-, beweeg- en oefentuin.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In Antonia werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding, medewerkers maatschappelijke zorg en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.