Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Bettekamp in Lichtenvoorde (Woonzorgcentrum en verpleeghuis)

Werken in het hart van de dorpsgemeenschap, waar je zorg op maat biedt

Als je werkt in De Bettekamp, dan werk je in een sfeervol en levendig woonzorgcentrum. Hier bied jij je cliënten dag en nacht zorg op maat. Je verpleegt, verzorgt en behandelt. De Bettekamp is een woonzorgcentrum en verpleeghuis, waar ook dagbesteding aangeboden wordt. Naast de fysieke zorg, heb jij ook oog voor de sociale en emotionele behoeftes van de cliënten van De Bettekamp. Mede door jouw inzet is de sfeer gemoedelijk en persoonlijk en voelen de bewoners zich er thuis. Kortom, in De Bettekamp zet jij je in voor cliënten die:

 • Somatische verpleeghuiszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die chronische lichamelijke aandoeningen hebben.
 • Verzorgingshuiszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die verzorgd wonen nodig hebben.
 • Wonen met zorg nodig hebben.
  Voor cliënten die een appartement huren via Azora en in de vorm van thuiszorg de zorg krijgen die zij nodig hebben.
 • Overbruggingszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die uit het ziekenhuis komen en nog niet gelijk naar huis kunnen.
 • Dagbesteding of dagverzorging nodig hebben.
  Voor cliënten die structuur en/of dagbesteding nodig hebben.

Jij biedt de bewoners gezelligheid, een luisterend oor én de zorg die zij nodig hebben

We hebben 87 appartementen. Jij biedt de bewoners van deze appartementen alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar wensen kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ze tijdelijk of permanent in De Bettekamp verblijven, het is hoe dan ook belangrijk dat zij zich thuis voelen. Ook niet-zorgbehoevende partners zijn bij ons welkom. Zo kunnen echtparen die al (meer dan) hun halve leven samen zijn, bij ons ook samen blijven.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In De Bettekamp werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je werkt in een team dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun jij en je collega's voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.