Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Schuylenburgh in Silvolde (Woonzorgcentrum en verpleeghuis)

Werken op een woonzorgpark in Silvolde, waar jij zorg op maat biedt

Midden in een prachtige, parkachtige omgeving in Silvolde staan de drie gebouwen van Schuylenburgh, ons woonzorgpark. Als jij daar werkt, dan bied jij aan alle tijdelijke en permanente bewoners van Schuylenburgh de zorg die zij nodig hebben. Dat kan verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, overbruggingszorg of thuiszorg zijn. En die zorg, dat is niet alleen fysieke, medische zorg, maar dat betekent ook dat je jouw cliënten écht ziet. Wat hebben ze nodig om de kwaliteit van hun leven zo hoog mogelijk te houden? En hoe kun jij ze daarbij ondersteunen? Kortom, in Schuylenburg zet jij je in voor cliënten die:

 • Psychogeriatrische zorg nodig hebben.
  Denk aan psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer). We hebben in Schuylenburgh bijvoorbeeld een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen.
 • Somatische Verpleeghuiszorg
  Denk aan chronische lichamelijke aandoeningen (chronische somatiek).
 • Verzorgingshuiszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die verzorgd wonen nodig hebben.
 • Wonen met zorg nodig hebben.
  Voor cliënten die een appartement huren via Azora en in de vorm van thuiszorg de zorg krijgen die zij nodig hebben.

Een mooie locatie in een parkachtige omgeving, die mede door jouw inzet een veilige en fijne plek is

We hebben plaats voor 61 bewoners op Schuylenburgh. Jij biedt hen alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar wensen kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ze tijdelijk of permanent in Schuylenburgh verblijven, het is hoe dan ook belangrijk dat zij zich thuis voelen. Ook niet-zorgbehoevende partners zijn bij ons welkom. Zo kunnen echtparen die al (meer dan) hun halve leven samen zijn, bij ons ook samen blijven.

Verder hebben we in Schuylenburg ook veel aandacht besteed aan het realiseren van ontspanningsmogelijkheden. Op de begane grond bijvoorbeeld, is ons – vrij toegankelijke – Grand Café. Hier kun je met je collega’s heerlijk een hapje eten, eventueel samen met cliënten en buurtbewoners. Voor een momentje van rust en ontspanning kunnen onze cliënten terecht in ons stiltecentrum of in de dierentuin. Altijd leuk! Maar ook even gauw nog wat boodschappen doen als er onverwachts bezoek komt: dat kun jij voor ze of zij zelf in de winkel in de centrale hal van De Schuylenburgh doen.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In Schuylenburg werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.