Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Debbeshoek in Ulft (Woonzorgcentrum en verpleeghuis)

Sfeervol werken in het centrum van Ulft, waar je zorg op maat biedt

Hou je van een ongedwongen sfeer en enthousiaste collega’s? Dan is Debbeshoek de place to be voor jou! Hier bied je onze cliënten precies de zorg die ze nodig hebben. Dat kan verpleeghuiszorg zijn, of verzorgingshuiszorg, maar ook dagbehandeling of thuiszorg. En verder doe je er samen met je collega’s alles aan om een veilig en gezellig thuis te creëren voor je cliënten, die:

 • Psychogeriatrische zorg nodig hebben.
  Denk aan psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer). We hebben in de Debbeshoek bijvoorbeeld een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen.
 • Somatische verpleeghuiszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die chronische lichamelijke aandoeningen hebben.
 • Verzorgingshuiszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die verzorgd wonen nodig hebben.
 • Overbruggingszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die uit het ziekenhuis komen en nog niet gelijk naar huis kunnen.
 • Wonen met zorg nodig hebben.
  Voor cliënten die een appartement huren via Azora en in de vorm van thuiszorg de zorg krijgen die zij nodig hebben.

En, voor bewoners uit de wijk lever je nog Dagverzorging, Dagbehandeling en Dagverzorging Ouderen Speciaal (DOS).

Jij maakt het gezellig in Debbeshoek

Jij biedt onze 78 cliënten alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar wensen kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ze permanent bij ons verblijven, dagbehandeling of thuiszorg krijgen. Jij gaat ervoor om alle cliënten een veilig en gezellig ‘thuis-gevoel’ te geven. Ook niet-zorgbehoevende partners zijn bij ons welkom. Zo kunnen echtparen die al (meer dan) hun halve leven samen zijn, bij ons ook samen blijven.

Verder hebben we in Debbeshoek ook veel aandacht besteed aan het realiseren van ontspanningsmogelijkheden. Op de begane grond bijvoorbeeld, is ons – vrij toegankelijke – Grand Café. Hier kun je met je collega’s heerlijk een hapje eten, eventueel samen met cliënten en buurtbewoners. Voor een momentje van rust en ontspanning kunnen onze cliënten terecht in ons stiltecentrum of ook in de prachtige beleef-, beweeg- en oefentuin, die ook voor mensen uit de wijk open is. Maar ook even gauw nog wat boodschappen doen als er onverwachts bezoek komt: dat kun jij voor ze of zij zelf in de winkel in de centrale hal van Debbeshoek doen.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In Debbeshoek werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger,of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.