Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gertrudis in 's-Heerenberg (Woonzorgcentrum en verpleeghuis)

Sfeervol werken naast een écht kasteel, in Gertrudis, waar jij zorg op maat biedt

Werken in het historische stadje ’s-Heerenberg, pal naast kasteel Huis Bergh, wie wil dat niet? Hier ligt ons gezellige woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis, waar jij zorg op maat biedt voor alle cliënten. Midden in het mooie dorpscentrum, op loopafstand van de winkels bieden we verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg en thuiszorg. Voor ouderen met dementie hebben we ook kleinschalig wonen. Samen met je collega’s haal jij alles uit de kast om een thuis te creëren voor onze cliënten; elke dag zorgen jullie voor een open, ongedwongen en gemoedelijke sfeer, met bewoners en medewerkers die elkaar kennen, waarderen en respecteren. Kortom, in Gertrudis zet jij je in voor cliënten die:

 • Somatische en/ of psychogeriatrische zorg nodig hebben.
  Denk aan chronische lichamelijke aandoeningen (chronische somatiek) of psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer).
 • Verzorgingshuiszorg nodig hebben.
  Voor cliënten die verzorgd wonen nodig hebben.
 • Wonen met zorg.
  Voor cliënten die een appartement huren via Azora en in de vorm van thuiszorg de zorg krijgen die zij nodig hebben.
 • Overbruggingszorg.
  Voor cliënten die uit het ziekenhuis komen en nog niet gelijk naar huis kunnen.

Daarnaast beschikken wij over een gevarieerd activiteitenprogramma, ook voor mensen uit de omgeving.

Een centrale zorglocatie in het dorp waar de cliënten zich, mede door jouw inzet, veilig en fijn voelen

Jij biedt onze 92 cliënten alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar wensen kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ze tijdelijk of permanent in Gertrudis verblijven; het is hoe dan ook belangrijk dat zij de juiste zorg krijgen en zich thuis voelen. Dat het veilig, knus en gezellig is. Zeker voor de dementerende ouderen is dat van groot belang.

Daarom hebben we in Gertrudis ook veel aandacht besteed aan het realiseren van ontspanningsmogelijkheden. Op de begane grond bijvoorbeeld, is ons - vrij toegankelijke - Grand Café. Hier kun je met je collega’s heerlijk een hapje eten, eventueel samen met cliënten en buurtbewoners.
Voor een momentje van rust en ontspanning kunnen onze cliënten terecht in ons stiltehoekje of ook in de tuin. Maar ook even gauw nog wat boodschappen doen als er onverwachts bezoek komt: dat kun jij voor ze of zij zelf in de winkel in de centrale hal van Gertrudis doen.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In Gertrudis werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.