Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Oevelgunne in Gendringen (Woonzorgcentrum en verpleeghuis)

Werken in hartje Gendringen, waar jij zorg op maat biedt

Een open, gemoedelijke sfeer, toegewijde collega’s en gastvrijheid. Dat zijn de kenmerken van de huiselijke omgeving in De Oevelgunne, en jij zet je er met hart en ziel voor in om dit zo te houden. Je biedt dag en nacht de juiste zorg – verzorgingshuiszorg, dagbesteding of thuiszorg – en je heb aandacht en interesse voor de cliënten, die:

  • Verzorgingshuiszorg nodig hebben.
    Voor cliënten die verzorgd wonen nodig hebben.
  • Wonen met zorg.
    Voor cliënten die een appartement huren via Azora en in de vorm van thuiszorg de zorg krijgen die zij nodig hebben.

Voor bewoners uit de wijk verzorg je drie dagen per week dagbesteding.

Jij zorgt ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk kunnen doorleven zoals ze dat gewend zijn

Jij biedt onze cliënten alle zorg, behandeling, ondersteuning en aandacht die zij zich maar wensen kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ze permanent bij ons verblijven, voor dagbesteding komen of thuiszorg krijgen. Jij wilt iedereen meenemen in de gemoedelijke, prettige sfeer van De Oevelgunne. Ook niet-zorgbehoevende partners zijn bij ons welkom. Zo kunnen echtparen die al (meer dan) hun halve leven samen zijn, bij ons ook samen blijven.

Verder hebben we ook veel aandacht besteed aan het realiseren van ontspanningsmogelijkheden. Op de begane grond bijvoorbeeld, is ons Grand Café. Hier kun je met je collega’s heerlijk een hapje eten, eventueel samen met cliënten en buurtbewoners. Voor een momentje van rust en ontspanning kunnen onze cliënten terecht op de mooie zitplekken in de gangen of in onze prachtige tuin. Maar ook even gauw nog wat boodschappen doen als er onverwachts bezoek komt: dat kun jij voor ze of zij zelf in de winkel in De Oevelgunne doen.

Je werkt in een klein team, met ondersteuning van verschillende paramedici

In De Oevelgunne werken we graag in kleine teams, zodat onze cliënten niet voortdurend met nieuwe mensen te maken hebben. Je werkt dus nauw samen met een kleine groep collega’s. Samen bieden jullie 24/7 medische zorg en behandelingen, maar ook aandacht, interesse en vrolijkheid. Je team zal bestaan uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleiders. Daarnaast kun je voor specifieke ondersteuning en expertise ook een beroep doen op de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, of op de specialist ouderengeneeskunde, die verantwoordelijk is voor de verpleeghuiszorg.