Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Azora gaat gezond

Ben jij al in topconditie?

Werken in de zorg is niet voor softies. Het is hard werken, in wisselende diensten, zowel overdag als ’s nachts. En stilzitten is er zelden bij. Je bent altijd in de weer; je loopt, tilt en bukt heel wat af op een dag. En dan het mentale stuk; naast alle prachtige, ontroerende en gelukkige momenten, word je ook geconfronteerd met ziektes, met verdriet en met de dood.

Lekker sporten, gezond en ‘zen’ zijn
En daarom is het belangrijk dat jij in een goede conditie bent. Dat je tegen een stootje kunt. Lichamelijk én geestelijk. Wij helpen je daar graag bij. Sinds 2003 hebben we daarom een vitaliteitsprogramma. Klinkt chique, is vooral heel leuk. En lekker. Hardlopen, fitnessen, vollyballen, een cursus mindfulness volgen, of een workshop ‘gezond en lekker koken’. Alles om ervoor te zorgen dat jij fit, fris & vitaal bent en blijft!

Ondertussen zijn er honderden collega’s die meedoen. Leuk! Samen met je collega’s sporten, een kookclubje of een volleybalteam vormen. Dat is goed voor de teamspirit en gewoon heel gezellig. En om het nog aantrekkelijker voor je te maken, krijg je via Azora ook nog korting bij een aantal sportscholen en sportzaken. Als je nog moet beginnen om je conditie op peil te brengen, kun je dat in ieder geval in je meest hippe sportoutfit doen!