Naar inhoud

ZZP'ers voor Antonia gezocht

​Zzp’ers gezocht voor de lange termijn!

Als zzp’er word jij ingezet op onze locatie Antonia in Terborg voor specifieke zorg van een cliënt met MS en bijkomend moeilijk verstaanbaar gedrag.
Jij weet hoe je om moet gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en hoe je iemand empathisch directief kunt begrenzen. Het gaat om 3- uursdiensten in de ochtend en in de avond en is voor de lange termijn (geen einddatum).
Daarnaast kun je ook ingezet worden voor ondersteuning binnen het team van de afdeling Akkerman. Heb jij ervaring met GGZ/niet aangeboren hersenletsel en ben je daarnaast een verzorgende IG of verpleegkundige of MMZ niveau 4 met ADL ervaring die stevig in je schoenen staat?

Midden in Terborg staat ons gastvrije en veilige verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia. De kleinschalige chronische somatiek afdeling Akkerman is de plek waar jij ondersteunt, begeleidt en zorgt. Jij begrijpt dat zorgen voor je cliënt meer is dan een takenlijstje afwerken. Natuurlijk is het belangrijk dat een cliënt regelmatig kan douchen en een fris verschoond bed heeft. Maar aandacht, respect en een gelijkwaardige behandeling zijn minstens zo belangrijk.

Geïnteresseerd? Mail dan naar secretariaatP&O@azora.nl

Cookie-instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt.

Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie.

Accepteren Weigeren