Onze locaties

Onze locaties

Nieuwsgierig naar onze locaties? Naar de zorg die we bieden en de faciliteiten waarover we beschikken? Dat begrijpen wij best: je wilt graag weten wáár je komt te werken. Hieronder vind je ze allemaal, onze toplocaties, waar wij met veel plezier, aandacht en overtuiging zorg bieden.

Woonzorgcentrum Antonia in Terborg 

Op loopafstand van het centrum van Terborg, kom je te werken in Antonia. Binnen woonzorgcentrum Antonia verblijven mensen met somatische aandoeningen, maar ook bewoners met dementie. Ook kun je werken binnen een woonomgeving waar mensen wonen die te maken hebben met Niet Aangeboren Hersenletsel of die chronische psychiatrische klachten hebben in combinatie met ouderdomsklachten (gerontopsychiatrie). Binnen Antonia staat een veilig en gezellig verblijf centraal, waar jij bewoners de zorg, ondersteuning en aandacht geeft die ze zich kunnen wensen om zich prettig te voelen.

Op het terrein zijn naast het woonzorgcentrum verschillende onderdelen gevestigd, waaronder ons revalidatiecentrum, de palliatieve unit Terborghe en het Advies- en Behandelcentrum. Er heerst een gemoedelijke en fijne sfeer, waar jij je gezien en gewaardeerd voelt. Hier vind je meer informatie over de zorg die binnen woonzorgcentrum Antonia wordt geboden. 


Revalidatiecentrum Antonia in Terborg

Binnen ons revalidatiecentrum, gelegen bij woonzorgcentrum Antonia, werk je met verschillende doelgroepen. De Geriatrische revalidatie is de tijdelijke zorg en behandeling vanuit een revalidatieafdeling. Het is voor mensen die achteruit zijn gegaan na een opname in het ziekenhuis voor een medisch specialistische behandeling. Bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, botbreuk, nieuwe knie of heup waarbij men nog onvoldoende is hersteld om naar huis te gaan. Jouw doel? Hen ondersteunen bij het herstel zodat ze weer zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen functioneren.

Werk je op de ACU (Acute Care Unit), dan vervul je een belangrijke rol binnen de spoedzorg voor kwetsbare ouderen in de West Achterhoek. De mensen worden opgenomen en geobserveerd voor multidisciplinaire diagnostiek en advies voor herstel. Ook kan het gaan om het behoud van zelfstandigheid. Jij wilt de ouderen weer in hun kracht te zetten zodat zij veilig naar huis kunnen gaan. Hier vind je meer informatie over de zorg die binnen revalidatiecentrum Antonia wordt geboden. 


Woonzorgcentrum De Bettekamp in Lichtenvoorde

In Varsseveld wordt er op dit moment gebouwd aan een volledig nieuw woonzorgcentrum dat voldoet aan alle moderne eisen van deze tijd. De verwachting is dat de nieuwbouw in 2025 gereed is. Tot die tijd is De Bettekamp gevestigd in een tijdelijke woonvoorziening aan de Kievitstraat in Lichtenvoorde. 

Een gezellig thuis voor mensen die door hun lichamelijke en/of psychosociale problematiek niet langer zelfstandig kunnen wonen, maar wel regie willen houden over hun eigen leven. Hier bied jij je bewoners dag en nacht zorg op maat. Mede door jouw inzet is de sfeer gemoedelijk en persoonlijk en voelen de bewoners zich er thuis. Hier vind je meer informatie over de zorg die binnen woonzorgcentrum De Bettekamp wordt geboden. 


Woonzorgcentrum Den Es in Varsseveld

Voor de bewoners van Den Es ben jij van onschatbare waarde. In ons woonzorgcentrum delen ze samen een huis en jij zorgt ervoor dat ze 24/7 de beste zorg krijgen. Dat is een uitdaging, want de bewoners in Den Es hebben bijvoorbeeld psychogeriatrische problemen en veel behoefte aan zorg en begeleiding. Daarom hebben we de juiste expertise in huis als het gaat om mensen met dementie en de ziekte van Korsakov. Jij kijkt wat ze nog kunnen en leuk vinden. Zó zorg je er samen met je collega’s voor dat het dagelijks leven, zoals de bewoner dat altijd gewend was, centraal staat. Meer informatie over de zorg die we bieden binnen woonzorgcentrum Den Es vind je hier


Woonzorgcentrum Debbeshoek in Ulft

Houd je van een ongedwongen sfeer en werken in een woonzorgcentrum die een belangrijke plaats heeft in het dorp? Dan is Debbeshoek, midden in het Achterhoekse Ulft, een passende plek voor jou. Hier bied je de bewoners precies de zorg die ze nodig hebben. Zowel aan mensen met lichamelijke beperkingen als voor mensen met dementie, binnen kleinschalig wonen.  Meer informatie over de zorg die we bieden binnen woonzorgcentrum Debbeshoek vind je hier


Woonzorgcentrum Gertrudis in 's-Heerenberg

Werken in het historische stadje ’s-Heerenberg, pal naast kasteel Huis Bergh, wie wil dat niet? Hier ligt ons gezellige woonzorgcentrum Gertrudis, waar jij zorg op maat biedt voor alle bewoners. Samen zorgen we elke dag opnieuw voor een open, ongedwongen en gemoedelijke sfeer met bewoners en collega’s die elkaar kennen, waarderen, en respecteren. Gertrudis biedt professionele en multidisciplinaire zorg, zowel somatisch als psychogeriatrisch. Samen met je collega’s haal jij alles uit de kast om een thuis te creëren voor bewoners. Meer informatie over de zorg die we bieden binnen woonzorgcentrum Gertrudis vind je hier


Woonzorgcentrum Hof van Varwijk in Zeddam

Hof van Varwijk ligt op een steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Zeddam en de Montferlandse bossen. Hier vinden mensen met een chronisch somatische of een psychogeriatrische aandoening hun thuis in een ruim appartement. Eventueel samen met hun partner én met een complexe zorgvraag. Jij biedt hen zorg op maat en geeft warmte en aandacht, zodat zij niet alleen de beste zorg krijgen, maar zich ook gezien en gewaardeerd voelen. Meer informatie over de zorg die we bieden binnen woonzorgcentrum Hof van Varwijk vind je hierWoonzorgcentrum De Oevelgunne in Gendringen

Werken in een mooi, modern gebouw midden in het hart van Gendringen? Dat kan binnen De Oevelgunne. Een open, gemoedelijke sfeer, toegewijde collega’s en gastvrijheid. Dat zijn de kenmerken van de huiselijke omgeving in De Oevelgunne. En jij zet je er met hart en ziel voor in om dit zo te houden.  We bieden naar behoefte zorg, zowel somatisch als psychogeriatrisch. Ook bieden we VPT, dat is verpleeghuiszorg voor mensen die nog zelfstandig wonen in een huurappartement binnen de muren van De Oevelgunne. Meer informatie over de zorg die binnen woonzorgcentrum De Oevelgunne wordt geboden vind je hier. 


Woonzorgcentrum De Meulenbeek in Ulft

Midden in Ulft, tegen het winkelcentrum aangelegen, staat De Meulenbeek. Het begon als een tijdelijke oplossing maar is inmiddels uitgegroeid tot een vast begrip in dit Achterhoekse dorp. Samen met je collega’s zet jij je in voor een warm huis waar de bewoners zich fijn voelen en somatische of psychogeriatrische zorg ontvangen. Dit doe je niet alleen door zorg te verlenen, maar ook door oog te hebben voor de interesses van de bewoners en hiermee Leefplezier te creëren. Meer informatie over de zorg die we bieden binnen woonzorgcentrum De Meulenbeek vind je hier. 


Woonzorgcentrum De Schuylenburgh in Silvolde

Woonzorgcentrum De Schuylenburgh vind je in een prachtige, parkachtige omgeving in Silvolde. Drie gebouwen vormen een mooie en veilige woonomgeving met een ruim aanbod op het terrein van zorg- en dienstverlening. Als jij daar werkt, dan bied jij aan alle tijdelijke en permanente bewoners van De Schuylenburgh de zorg die zij nodig hebben. Dat kan zowel somatische zorg als psychogeriatrische zorg zijn. En die zorg, dat is niet alleen fysieke, medische zorg, maar dat betekent ook dat je de bewoners écht ziet. Ook bieden we binnen De Schuylenburgh VPT , dat is verpleeghuiszorg voor mensen die nog zelfstandig wonen in een huurappartement binnen de muren van De Schuylenburgh. Meer informatie over de zorg die we bieden binnen woonzorgcentrum De Schuylenburgh vind je hier. 


Azora Advies- en behandelcentrum in Terborg

Iedere persoon en iedere situatie is anders en daarom kijk je binnen ons Advies- en behandelcentrum samen met onze cliënten naar wat zij nodig hebben. Je biedt behandeling vanuit jouw rol als bijvoorbeeld fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist. Je komt te werken binnen een team van zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines en je staat klaar voor alle mensen die deze hulp nodig hebben. Ongeacht leeftijd of woonsituatie. 

Vanuit ons Azora Advies- en Behandelcentrum kun je ook aan de slag als bijvoorbeeld geestelijk verzorger, muziektherapeut,  maatschappelijk werker of psycholoog. Je werkt thuis bij de mensen, in onze woonzorgcentra of revalidatieafdelingen. 

Binnen het Advies- en behandelcentrum kom je ook onze medische vakgroep tegen. Deze bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, artsen in opleiding én verpleegkundig specialisten in opleiding. 

Meer informatie over de behandeling die we bieden binnen het Advies- behandelcentrum vind je hier. 


Woonzorgcentrum Slingebeek in Gaanderen

De Slingebeek: de gezamenlijke tijdelijke woonzorgcentrum van zorgorganisaties Azora, Markenheem en Sensire. Hier bied je warme en liefdevolle tijdelijke zorg voor mensen in onze regio die deze wachttijd niet comfortabel thuis kunnen overbruggen. De Slingebeek is niet alleen een overbrugging voor mensen met een Wlz-indicatie die wachten op hun permanente woonplek. Maar ook als een tijdelijke haven na een ziekenhuisopname of tijdens revalidatie en herstel. Je komt te werken in een uniek team, met veel gedrevenheid om samen met familie, naasten en vrijwilligers de client centraal te stellen én daarbij speel jij een belangrijk rol in de soepele overgang naar de nieuwe woonzorglocatie bij Azora, Markenheem of Sensire. Meer informatie over de deze unieke locatie vind je hier. 


Zorg Thuis

Bij Azora Zorg Thuis breng jij de zorg naar de mensen toe. Of het nu gaat om de basiszorg die iedereen soms nodig heeft of om speciale zorg, zoals hulp bij wonden, ondersteuning bij dementie, zorg voor mensen met kanker of zorg in de laatste levensfase. We doen ons best om te zorgen dát onze cliënten zo lang mogelijk fijn thuis kunnen blijven wonen. Met de juiste zorg, goede ondersteuning en met behoud van eigen regie. Azora Zorg Thuis levert zorg, welzijn, ondersteuning en services thuis bij de inwoners in de regio Oude IJsselstreek en Montferland.

Binnen Zorg Thuis werk je ook met slimme technologie. Dit helpt de cliënten om zo veel mogelijk zelf te kunnen doen. Ook maakt het jouw lichter, sneller en makkelijker wat nóg meer ruimte geeft om warme aandacht te hebben voor de cliënten. Meer informatie over Zorg Thuis vind je hier.


In welk huis voel jij je het meeste thuis?

Heb je al een paar omschrijvingen van onze locaties gelezen? Waar zou jij je het meeste thuis voelen? Of weet je al precies in welke omgeving jij gaat werken? Bekijk hier jouw mogelijkheden. Misschien zit er al iets passends voor je bij. Is dat niet het geval? Stel dan een jobalert in, zodat je direct weet wanneer er een vacature is op de locatie waar jij graag zou willen werken. 


Top