Over het werken bij Azora

Waar het klopt

Zó zorgen we voor elkaar in de Achterhoek

Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘naoberschap’ betekent dat we voor elkaar zorgen.

Neem dat ‘voor elkaar zorgen voor’ niet te letterlijk. In de praktijk zorgen we vooral ‘dat’. Zorgen dát onze cliënten zo lang mogelijk fijn thuis kunnen blijven wonen. En als dat echt niet meer kan? Dan zorgen we dát zij zich op een van onze woonlocaties thuis voelen. Of dát zij met de juiste behandeling en revalidatiezorg weer naar huis toe kunnen. Om dit mogelijk te maken zorgen we vooral dát jij als collega blij en goed opgeleid bent. Maar ook dat je jezelf kunt zijn. 

Blij maken we je met een heleboel dingen. Denk aan een fijne werksfeer, leuke collega’s en invloed op je rooster. Jij bepaalt zoveel mogelijk zelf wanneer je werkt. En wanneer niet. Onze arbeidsvoorwaarden? Die zijn zeker goed te noemen.

En goed opgeleid?! Via de Azora Academy vind je alle informatie. Dit is de plek waar je kan ontwikkelen, experimenteren en beleven als het gaat om welzijn en de zorg.

Bij ons mag je jezelf zijn. En zorgen we er samen voor dat jij je gezond en fit blijft voelen. En daardoor je werk goed kunt blijven doen. 

Jouw plek

Werken bij Azora kan op verschillende plekken én locaties. Van Zorg Thuis tot in een facilitaire rol. In een revalidatiecentrum en/of als vakantiekracht. 

Lees meer

Onze locaties

Vanuit Zorg Thuis zorgen we dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast bieden we zorg vanuit 12 verschillende locaties. 

Lees meer

Waar we voor staan en gaan

Hier hadden we ook kunnen zeggen ‘onze missie en visie’ maar in duidelijke taal omschrijven we hier waar we voor staan en gaan.

Lees meerTop