Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Kun je jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Ellen. 

Werken bij Azora

Dat kan verschillen per vacature.Staat er een sluitingsdatum in de vacature? Dan ontvang je uiterlijk op de genoemde datum onze reactie op jouw sollicitatie.  Staat er geen sluitingsdatum in de vacature? Dan hoor je binnen 5 (werk)dagen meer.Duurt het langer? Neem gerust contact met ons op.  

Dat kan zeker! Hiervoor organiseren wij elke maand ‘Beleef de zorg’. Dit inloopmoment is steeds weer op een andere locatie.De inloopmomenten zijn er voor iedereen die meer wil weten over een baan of BBL-opleiding in de zorg. Ook als je nu vrijwilliger bent en meer hierover wil weten, ben je van harte welkom.Benieuwd waar én wanneer het eerstvolgende ‘Beleef de zorg’-moment is? Klik hier voor meer informatie 

Je kunt de cao VVT vinden via de volgende link: https://www.actiz.nl/cao-vvt 

Ja, het overhandigen van een VOG is verplicht. Maar dit regelen we samen op onze  kosten. 

Dit verschilt per vacature. In de tekst van de vacature staat óf je direct een vast contract krijgt of dat er eerst wordt gestart met een tijdelijk contract.

Altijd doen! Beschrijf in je motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Misschien zien we wel kansen om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen op dit gebied. Of zien we een andere passende functie binnen Azora.

Azora hanteert altijd de Privacywetgeving . Dat betekent dat we de gegevens verwerken die jij deelt, om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen.De persoonsgegevens die je deelt, bewaren we nog 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.Geef je toestemming dat we je gegevens langer mogen bewaren? Dan verwijderen we de gegevens na 1 jaar nadat de procedure van jouw sollicitatie is afgerond.Ben je aangemeld voor de jobalert? Jouw gegevens (e-mailadres en voorkeuren) worden verwijder...

Lees meer

We snappen heel goed dat je nieuwsgierig bent naar de arbeidsvoorwaarden bij Azora. Bekijk ze hier. 

Dat kan zeker. We hebben doorlopend mogelijkheden voor bijbanen als je een zorgopleiding volgt. Deze mogelijkheden staan bij onze vacatures vermeld.Heb je geen zorgachtergrond? In de maand januari publiceren we op onze website de vacature(s) voor vakantiewerk.  

Top