Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leren bij Azora

Ook na je studie wil je graag op de hoogte blijven van de laatste (technologische) ontwikkelingen in je vakgebied, toch? Dat kan. Sterker nog, dat juichen we toe! Want wij vinden het net zo belangrijk als jij dat we onze cliënten de beste zorg bieden die we in huis hebben. En om te zorgen dat we heel veel in huis hebben, regelen wij voor jou onderwijs en begeleiding op maat. Zodat jij je kunt ontwikkelen op een manier die past bij jouw manier van leren, en bij jouw kennis en ervaring.

Omdat wij een lerende organisatie zijn, en een erkend leerbedrijf, hebben wij voor alle leeftijden en voor alle niveaus passende opleidingen: voor leerlingen en stagiaires hebben we leertrajecten in diverse richtingen. En voor onze (meer ervaren) medewerkers hebben we allerlei scholingstrajecten die aansluiten bij de actualiteit of bij de persoonlijke ontwikkeling van jou of je team. Deze trainingen bieden we onder andere aan via ons Azora Leerplein.