Beleef de zorg bij Azora - Werken bij Azora
Cookie instellingen

Hallo, leuk dat je op onze site kijkt! We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je in te richten. Zodat jij snel vindt wat je zoekt. Daarom gebruiken we cookies: kleine tekstbestandjes die ons laten zien waar bezoekers zoals jij behoefte aan hebben. Niets geks, niets ernstigs en we beloven dat je er geen last van zult hebben. Meer informatie

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Beleef de zorg bij Azora

Vraag jij je al langer af: ‘past een baan in de zorg bij mij?'
Ontdek jouw mogelijkheden binnen Azora!

Of je nu 16 jaar oud bent of 61, middelbare scholier of postbode. Onze deuren staan voor je open. Onze recruiter, praktijkopleider en zorgmedewerkers vertellen je over het werken in de zorg en de opleidingsmogelijkheden. Van volledige BBL-opleiding tot verkorte maatwerk mogelijkheden. Vragen over de inhoud van het werk, de duur van de opleiding of jouw salaris? We zijn er voor je!

Kom sfeer proeven, vragen stellen en beleven!

Gewoon binnenlopen kan op onderstaande inloopmomenten altijd. Deze momenten zijn bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op een baan of BBL-opleiding in de zorg, dus bijvoorbeeld ook voor vrijwilligers die zich al voor Azora inzetten.

Eerstvolgende inloopmomenten

Zaterdag 3 juni 2023
Tussen 09.30-12.30 uur
Locatie:
Grand Café | Azora Gertrudis
Marktstraat 12 in 's-Heerenberg

Donderdag 29 juni 2023
Tussen 18.30-20.30 uur
Locatie:
Grand Café | Azora Antonia
Industrieweg 115 in Terborg

Meelopen in de zorg?

Om echt de sfeer te proeven van het werken in de zorg, kun je meelopen met onze zorgmedewerkers. Zo beleef je de zorg die we bij Azora geven, optimaal. Je ontmoet bewoners en ziet wat er allemaal bij het werk komt kijken.

  • Op 3 juni staat de rondleiding van 10.30 – 11.30 uur gepland.
  • Op 23 juni staat de rondleiding van 19.00-20.00 uur gepland.

    Vooraf aanmelden is dan wel belangrijk via onderstaand formulier:

Ik wil meelopen in de zorg!

Op welke dag wil je graag meelopen en een rondleiding krijgen?