Behandeling

Bekijk 3 vacatures

Wat als meneer Janzen die ene stap niet zelf meer kan zetten na een val? Of als Lisa na haar bevalling last blijft houden van haar bekken?

Bij het Azora Advies- en Behandelcentrum bieden we zorg op maat. Van fysiotherapie en ergotherapie tot logopedie en diëtetiek. Of het nu gaat om een klein ongemak of een lastige uitdaging. Ons diverse team staat klaar voor alle mensen die deze hulp nodig hebben. Ongeacht leeftijd of woonsituatie. 


Vanuit ons Azora Advies- en Behandelcentrum werken ook onze overige behandelaren. Denk aan geestelijk verzorgers, muziektherapeuten, maatschappelijk werkers en psychologen. Zij werken thuis bij de mensen, in onze woonzorgcentra en revalidatieafdelingen. Ook delen zij hun kennis en ervaring door scholing en advies aan ketenpartners en onderwijsinstellingen. Dit gebeurt via onze Azora Academy.


Wist je ook dat onze medische vakgroep bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, artsen in opleiding én verpleegkundig specialisten in opleiding? In deze vakgroep zijn alle kaderopleidingen aanwezig. Dit zorgt voor veel kennis en verschillende specialisaties. Er wordt veel samengewerkt, ook met mensen uit andere vakgebieden. We zijn altijd bezig met nieuwe ideeën en houden ons regelmatig bezig met wetenschap en ethiek. Er is zelfs een speciale commissie voor wetenschap. Omdat onze medische vakgroep ook een opleidingsgroep is, besteden we veel aandacht aan het geven van feedback en het leren van elkaar. Kennis delen vinden we ook erg belangrijk. Zó zorgen we voor elkaar in de Achterhoek.

Lees meer

Blijf op de hoogte van nieuwe banen

Meld je nu aan voor een jobalert en mis nooit meer een vacature.
 

Top